Åk gratis med UL till matchen på lördag!

IFU_UL_009.jpg
Foto Adam Troy

Nu kan du åka kostnadsfritt till och från IFU Arena. När du köper en matchbiljett genom vårt biljettsystem så får du även en tur- och returbiljett med UL! Så Ställ bilen hemma, kliv på, visa matchbiljetten med UL-symbolen för bussföraren eller konduktören och färga UL-trafiken röd och svart när du åker till matchen.

Biljetten gäller som tur- och returbiljett med UL:s trafik till och från IFU Arena i samband med datumet som står på evenemangsbiljetten. Endast giltig tillsammans med evenemangsbiljett, passageavgift på Arlanda ingår inte.

Än så länge är det här ett test från UL och IFUs sida. Det betyder att det bara gäller förköpta biljetter till enskilda matcher, inte säsongskort. Vi hoppas så klart att det ska kunna gå att lösa den frågan på sikt.

Det finns bra bussförbindelser mellan centrala Uppsala och IFU Arena. Linje 3 har hållplats vid arenan och bussarna går med 10 minuters mellanrum på dagtid och 20 minuters mellanrum på kvällar och helger.

Pixbo_Storvreta_halv.jpg


Sida 1/10

Tillbaka »
HUVUDPARTNERS
returpappercentralenbanner.jpg

SAMARBETSPARTNERS
Heatbanner.jpgKomedia200x80.jpgLatitude59200x80.jpgUltimatePerformance.jpgMarkona200x80.jpgElljussmall.jpgFerrotagetpartner.jpgGimobuss.jpgVisibia200x80.jpgLudqvistel.jpg
MEDIEPARTNERS
Mixmegapol200x80.jpg Laget200x80.jpg