Albin Sjögren: Jag vill utmana Alexander Rudd

23SIBKvsIBKDalen163.jpg
Foto Adam Troy

Imorgon, lördag, är det äntligen dags för All-Star Games i Eriksdalshallen i Stockholm. Storvreta IBK har med fler spelare och dagen innan eventet berättar Albin Sjögren om sina förväntningar.

Läs mer om eventet och boka biljett här.

– Jag har inte så stora förväntningar. Det är första någonsin så man vet inte hur det kommer bli. Men jag tycker att det är ett riktigt bra initiativ så det ska bli kul.

Varför tror du att du kom med?
– För att jag färgade håret. Det var ett lyckat drag från min sida. Skills vettefan om jag har men nånting i verktygslådan kan jag nog ta fram, fortsätter Albin Sjögren.

Vilka skills-tävlingar skulle du vilja se?
– Speedshooting och strafftävling hade varit roligt. Springtävling är en bra grej, inget för mig dock men för de som kan springa.SF4SIBKvsFalun_358.jpgVem skulle du vilja utmana och i vad?
– Jag vill utmana Alexander Rudd i backhandskott, jag tror jag kan skrälla där.

Varför ska man komma till Eriksdalshallen på lördag?
– Det kommer bli en rolig dag. Vi spelare kommer bjuda på oss själva och man får se oss spelare visa upp jävligt sköna moves.

Läs mer om eventet och boka biljett här.

Adam Troy 26/5-2017


Sida 1/10

Tillbaka »
HUVUDPARTNERS
returpappercentralenbanner.jpg

SAMARBETSPARTNERS
Heatbanner.jpgKomedia200x80.jpgLatitude59200x80.jpgUltimatePerformance.jpgMarkona200x80.jpgElljussmall.jpgFerrotagetpartner.jpgGimobuss.jpgVisibia200x80.jpgLudqvistel.jpg
MEDIEPARTNERS
Mixmegapol200x80.jpg Laget200x80.jpg