Mattias Samuelsson: Allt går om man vill!

169SIBKvsDalenKvart3_199.jpg
Foto Adam Troy

På Storvretas sommarläger blir man tränad av Storvretas SSL-stjärnor. Nu kommer en serie kortare intervjuer där ni får läsa några spelares tankar inför kommande sommarläger. Nu är det dags att träffa vår lagkapten, Mattias Samuelsson.

Vad tycker du är viktigt för att bli en bra innebandyspelare?
─ Jag tycker det är viktigt att man har ett mål med sitt idrottande. Har man en målsättning så blir det enklare att träna hårt för att ta sig dit man vill. Sikta högt och lågt inget stoppa dig! Berättar Mattias Samuelsson.

Vad ska man förvänta sig när man har dig som tränare?
─ Man ska förvänta sig ett roligt pass där man får lära sig något. Tycker också det är viktigt att man vågar fråga oss instruktörer om man undrar något, allt för att få ut så mycket som möjligt av vårt Summercamp. 

Vad har du för roliga Storvreta Summercamp minnen?
─ Många såklart. Men det man kanske minns speciellt är att jag en gång i tiden var instruktör åt Albin Sjögren. Nu är det länge sen, men det är ändå häftigt att en spelare som en gång i tiden var deltagare på Storvreta Summercamp nu spelar i Storvreta IBK. Allt går om man vill!

Vad har du för hälsning till deltagarna?
─ Se till att vara utvilade för nu jäklar ska det tränas, avslutar han med ett skratt.

Sista anmälningsdag är 29 maj!

Läs mer och anmäl er här!

Adam Troy 24/5-2017


Sida 1/10

Tillbaka »
HUVUDPARTNERS
returpappercentralenbanner.jpg

SAMARBETSPARTNERS
Heatbanner.jpgKomedia200x80.jpgLatitude59200x80.jpgUltimatePerformance.jpgMarkona200x80.jpgElljussmall.jpgFerrotagetpartner.jpgGimobuss.jpgVisibia200x80.jpgLudqvistel.jpg
MEDIEPARTNERS
Mixmegapol200x80.jpg Laget200x80.jpg