Storvreta IBK skriver nytt 1-års kontrakt med forwarden Nicklas Paulsson

Nicklas_PaulssonFotoAdamTroy.jpg
Foto Adam Troy

Efter en tids förhandlingar har Storvreta IBK kommit överens med Nicklas Paulsson om ett nytt 1-års kontrakt. Som säsongen innan hade Paulsson en bra andra säsongshalva och nu blickar såväl han som Storvreta IBK fram emot en stark säsong redan från höststarten i september.

24-årige Nicklas Paulsson är glad för nya kontraktet och ser fram emot att ta revansch med Storvreta IBK den kommande säsongen:

─ Jag är nöjd med nya kontraktet med Storvreta, det är i den klubben jag vill spela. Jag vill vara med och ta tillbaka guldet till Storvreta, jag är full av revanschlusta, säger Nicklas Paulsson och fortsätter

─ Mina ambitioner är att spela en betydande roll för laget och jag kommer försöka spela båda tufft och underhållande, så publiken kan förvänta sig ett och annat oväntat drag från mig, säger Paulsson.

Chefstränare Stefan Forsman är mycket glad för kontrakteringen av Nicklas Paulsson:

─ Nicklas är en irrationell spelare som bryter mönstret med sin fina teknik och sitt skott. Han har blivit mer slipad och kommer fortsätta utvecklas vad det gäller spelförståelsen, säger Stefan Forsman.

─ Förra säsongen blev hans poängbästa SSL-säsong och jag tror han kan göra ännu mer poäng. Jag ser honom användbar på flera positioner, såväl höger- som vänsterforward och även i centerpositionen. Han jobbar hårt såväl offensivt som defensivt och nu måste han bara försöka bli jämnare i sina prestationer och stärka upp sin fysik, avslutar Forsman.


Sida 1/10

Tillbaka »
HUVUDPARTNERS
returpappercentralenbanner.jpg

SAMARBETSPARTNERS
Heatbanner.jpgKomedia200x80.jpgLatitude59200x80.jpgUltimatePerformance.jpgMarkona200x80.jpgElljussmall.jpgFerrotagetpartner.jpgGimobuss.jpgVisibia200x80.jpgLudqvistel.jpg
MEDIEPARTNERS
Mixmegapol200x80.jpg Laget200x80.jpg